Elsje Visser

Elsje Visser

over-mij-foto

 

Geboren en getogen in De Bilt, woon ik alweer 25 jaar in Amsterdam. Inmiddels met man en puberjongens.
Mijn man leerde ik kennen op de Vak-MTS meubelmaken waar ik ben opgeleid tot meubelmaker en -restaurator.

Na mijn opleiding ben ik een eigen bedrijf gestart als meubelontwerper. Aangezien ik het maar spannend vond, heb ik steeds gezorgd voor stabieler inkomen ernaast. Het “ernaast” werd echter in de baan op kantoor bij Artsen zonder Grenzen meer dan fulltime.
In 2003 heb ik de overstap gemaakt naar een baan als restaurator voor een grote antiekwinkel in Amsterdam. Een goede tijd tussen veel moois dat mij ook heeft gevormd in mijn smaak.

In 2008 ben ik mijn bedrijf Gouden Appels gestart, dat sinds 2010 zijn huidige vorm heeft als interieurontwerpstudio Gouden Appels Interieurs.

Ik verzorg voor mijn klanten stijlvolle en persoonlijke interieurs; zowel het ontwerp als ook de verzorging van de volledige realisatie met behulp van een fijn en zeer vakkundig netwerk.

Door het gezin van slimme, creatieve bouwers waar ik uit kom, mijn opleiding, mijn freelance-opdrachten voor een groot interieurbouwbedrijf, maar vooral mijn persoonlijkheid, heb ik een praktische instelling. Dat gecombineerd met een constante behoefte aan schoonheid, gedrevenheid om talenten bij elkaar te brengen en kansen te geven, drang om te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk, mijn overtuiging om met humor, warmte en harmonie te genieten van het leven, maakt mij tot een gepassioneerde en gecommitteerde interieurontwerper.

Ik ben er van overtuigd dat interieur een belangrijke peiler is voor je dagelijkse mentale welzijn. Daarmee is het, zeker voor ambitieuze high professionals, essentieel dat je interieur aansluit bij je persoonlijkheid en overtuiging in het leven. Ik geloof dat je interieur een belangrijke inspiratiebron voor jezelf is, en dus een belangrijk aspect in het dagelijks functioneren. Dat is mijn visie en missie met Gouden Appels.
Zodoende zijn mijn klanten vooral particulieren klanten, maar ook bedrijven met een sterke boodschap.

Wil je meteen aan de slag? Klik hier voor gratis hulp daarbij.