Ervaringen

Wat anderen zeggen over mijn werk:

Sylvia Jaski, eigenaar Jasmijn Consulting voor marketing communicatie:

Sylvia Jaski, eigenaar Jasmijn Consulting voor marketing communicatie:

Elsje Visser begrijpt haar klanten snel en vertaalt haar talent en artisticiteit naar zowel creatieve als concreet toepasbare concepten voor een interieurverandering. Wat mij opviel aan Elsje bij de inrichting van ons kantoor en huis is de diepgang in haar persoonlijkheid en de daaruit voortkomende ideeën. Dit gecombineerd met haar creatieve talent, kennis van zaken en hands on mentaliteit, maakte ons een meer dan tevreden klant.

 

 

Julia Arnscheidt, trainer/coach organisatie en communicatie:

Julia Arnscheidt, trainer/coach organisatie en communicatie:

Julia maakte gebruik van het VIP inspiratiepakket: Elsje heeft ons geholpen om een plan voor onze woonkamer te maken. Ze heeft zich er met 100% op gestort en in korte tijd en zelfs zonder ooit een voet in de kamer te hebben gezet, een heel mooi advies gegeven dat heel goed aansloot bij wat wij onbewust wilden. Elsje is heel creatief en heeft, opgeleid als meubelmaker, ook nog eens verstand van ontwerp en uitvoering van meubels. Ik ben erg blij dat we haar hulp hebben ingeroepen omdat we met haar advies een prachtige houvast hebben voor nu en in de toekomst. Je laten adviseren door Elsje is een aanrader!

 

 

 

Nisandeh Neta, Best-selling author and small-business Expert:

Nisandeh Neta, Best-selling author and small-business Expert:

“It’s been quite hectic here (in Tenerife) as the house and garden are in the last phases of building and renovation. Your help to get us started with getting an overall idea for the house was fantastic. Very giving. Quite over-delivery. We loved your advice. Thank you for what you did for us…

 

 

Madelon Meijer, Policy Advisor Agriculture at Oxfam Novib:

Madelon Meijer, Policy Advisor Agriculture at Oxfam Novib:

“Elsje heeft me op een erg prettige manier geholpen om uit mijn impasse te komen wat betreft keuzes maken m.b.t. de verbouwing van mijn huis. Bij de verbouwing komt zoveel kijken, en ik heb grote moeite met keuzes maken (qua afwerking van de ruwbouw wat betreft vormgeving, materiaal, kleur). Ze heeft heel geduldig een groot deel van de dag besteed aan samen zitten en mezelf helpen ontdekken wat ik mooi vind, met goede tips, voorbeelden en grote kennis en kunde. Elsje weet ook heel goed wat de consequenties zijn van ontwerpideeën in de technische uitvoering, en kan helpen pragmatische oplossingen bedenken, zodat niet iedere keuze an sich weer een groot project wordt, maar leidt tot een behapbare uitvoering. Hierbij houdt ze goed in de gaten dat de voorstellen passen in de stijl en de tijd waarin het huis gebouwd is (wat ik heel graag wilde: de moderne gemakken van een huis, maar zoveel mogelijk aansluitend bij de originele stijl).

Elsje heeft wel heel duidelijk een eigen smaak en stijl, maar denkt vanuit de wensen van de klant. Wat heel prettig is, is dat ze goed doorvraagt op mijn vage wensen, waar uiteindelijk een concreet voorstel uit voortkomt (wat betreft vormgeving, kleur en mogelijke materialen). Dat heeft enorm geholpen om uit mijn impasse te komen. Ik had dit gesprek hard nodig om weer een stap verder te komen en zonder haar was dat niet gelukt.”