Welkom! Dat je dit leest, wil zeggen dat je samen met mij de start van mijn blog meemaakt.

Dit blog is er voor jou. Ik zal er mijn kennis en ervaring over interieur en kunst delen.

      …Hier ben ik veilig, hier ben ik sterk
Hier ben ik heilig, dit is mijn kerk
Dit is mijn haven, hier leg ik aan
Hier kan ik slapen, hier moet ik staan
Hier ben ik veilig…

– uit het nummer “Hier” van Bløf

Is jouw thuis je paleis omdat je merkt dat het een verlengstuk is van je identiteit, je persoonlijkheid? Je veilig heenkomen, waar je even niets hoeft, klein en kwetsbaar kan zijn, beschermd door je eigen kerk?

Als er een plek is, waar tijd en ruimte is voor je kwetsbaarheid, komt er vanzelf meer energie om op andere momenten weer des te sterker voor de dag te komen.

Mijn naam is Elsje Visser en ik werk als interieurontwerper en kunstschilder.

Als kind nam ik tijdens vakantie altijd meteen de tent of de vakantieboerderij waarin we verbleven onderhanden, om ze mijn tijdelijke mooie thuis te maken. De meubels in mijn eigen kinderkamer zijn honderden keren verschoven, gestapeld en “verkleed”. Met de hoeveelheid spulletjes wist ik minder raad, maar dat is gelukkig goed gekomen. Toch waren dit wel de eerste voortekenen van mijn overtuiging dat “spulletjes”, nu in de vorm van persoonlijke en mooi geplaatste objecten, uiting zijn van persoonlijkheid in een interieur.

Nu wil ik met mijn werk een tolkfunctie vervullen. Ik wil je helpen een mooi, praktisch en persoonlijk interieur te creëren om vanuit daar optimaal jezelf te zijn.

Misschien ben je zelf wel eens aan de slag gegaan met je interieur, maar loop je vast:

  • Je vindt de tijd maar niet om ideeën op te doen; In mijn blog breng ik ideeën naar je toe.
  • Je hebt een idee, maar mist de kennis om het vorm te geven; In mijn blog zal ik technieken uitleggen om leuke, mooie effecten te verkrijgen.
  • Je weet niet waar je terecht kan om je ideeen te laten uitvoeren; In mijn blog zal ik beschrijven waar en hoe je je opdracht kan uitzetten
  • Je hebt geen idee wat je eigenlijk mooi vindt, omdat je niet goed weet “wat er te halen valt”; In mijn blog zal ik verschillende vormen van “mooi” bespreken.
  • Je hebt al lang het idee om kunst te kopen of opdracht te geven voor een portret, maar hoe pak je zoiets aan?!; In mijn blog zal ik beschrijven waar je op kan letten bij kopen of een opdracht geven.
Het interieur van Petworth House door J.M.W. Turner

Het interieur van Petworth House door J.M.W. Turner

Er zijn zoveel onderwerpen waarover ik wil schrijven om je te helpen.

Misschien schieten je nu al onderwerpen te binnen, waar je graag over zou lezen. Laat het me weten via het comment-veld onderaan dit artikel.

Misschien heb je een interessante aanvulling; Graag! Ook dat kun je geven in het comment-veld onderaan.

Ook antwoord op het commentaar van iemand anders is welkom. Het is leuk als er conversatie ontstaat waarin we elkaar helpen met onze kennis en ervaring.

 

Ken je iemand in je omgeving, die graag over interieur en kunst leest, stuur dan dit blog door of deel het via Facebook of LinkedIn.

Kortom, dit blog wordt wat mij betreft een mooie manier, om je te helpen bij het vormgeven van je interieur:

  • Trendloos, namelijk volgens je eigen trend, ongeacht wat de buitenwereld ervan vindt.
  • Persoonlijk, want dat geeft je een veilige basis.
  • Dynamisch, want we groeien.

En laat me weten wat dat voor jou betekent!

 

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door KastanjeMedia