Februari! Het tweede Gouden Appels blog van dit jaar!

Ik heb niet stil gezeten; Ik heb mijn website veranderd om je beter te helpen met je ideale interieur. Mijn eerste plannen voor 2016 zijn uitgevoerd; een heerlijk gevoel!

Eén daarvan is het aanbod dat ik hier voor jou heb!

Ook thuis ben ik verder gegaan.

Onze huis is donker en we hebben dat extra geaccentueerd om een intieme sfeer te creeëren in plaats van “een donker huis”.

marmer

Maar de kinderen worden groter en nóg mondiger, slaan hun vleugels vaker uit en hun verbrede horizon geeft ook eigen voorkeuren. Ze laten vaker weten wat ze mooi vinden of zouden vinden in ons huis.

En dat houd mij scherp!

 

Zo ontdek ik dat wij (mijn man en ik) eigenlijk ook toe zijn aan het aanscherpen van onze persoonlijke waardes in ons interieur. Wij groeien ook verder, niet alleen de kinderen. Onze horizon verbreedt ook, vooral als 2 ondernemers met non-stop ideeën en plannen.

Ik ervaar ons leven maar al te vaak als een soort topsport. “Ons” leven, want mijn leven verstrengelt zich met dat van de andere gezinsleven, terwijl ik aan mijn eigen leven, “zeg maar” meer dan genoeg heb; er is zoveel dat ik wil doen om fysiek en mentaal fit te blijven in mijn rol als ondernemer, partner, ouder,
vriendin, wereldburger, noem maar op.

 

De eerste stap voor ons interieur wordt de woonkamervloer.

Ik ben welliswaar gehecht aan het mooie hout met een eigen verhaal, maar het is tijd voor de volgende stap en daarmee een mooie wittint.

Enerzijds om praktische redenen, maar vooral om een sterker en stimulerender effect te verkrijgen met de dingen die we hebben. We hebben meubels staan die zo goed passen bij wie we zijn en wat we uitdragen; die willen we sterker beleven, zodat ze ons nog beter kunnen inspireren bij de dingen die we dagelijks willen neerzetten en de bijdrage die we willen leveren.

Daar hebben we echt behoefte aan.

Zo heeft iedereen zijn eigen unieke palet van omstandigheden. En zijn eigen unieke talenten en potentieel om te vervullen.

Kijk eens rond en kies een onderdeel van je inrichting dat goed laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Bedenk hoe je dit beter tot zijn recht kan laten komen of zelfs accentueren. Je kan het bijv. een andere, prominentere plek geven, een andere achtergrondkleur toepassen of combineren met iets dat ook belangrijk voor je is (je luie stoel of je bureau, bijv.). Geniet ervan!

Je weet voor jezelf hoe je wil bijdragen. Als je het (nog) niet weet, ben je hopelijk bezig om daar achter te komen door uit te proberen hoe je je talenten kan inzetten.

Waar heb jij behoefte aan thuis?!

Daarom begin ik dit artikel met “Februari”;

Om je er aan te herinneren dat je misschien goede interieurvoornemens hebt gemaakt en het jaar al goed op gang is.

 

Ik hoop toch zo dat je die heilige interieurkoe bij de horens hebt gepakt en in kaart hebt gebracht wat het is dat je nodig hebt; waar worstel je mee, waar verlang je naar, wat is je liefste wens?

Je huis is een afspiegeling van jou; laat het een inspirerende zijn!

Wat ga je daarvoor doen?!

Ik vind het belangrijk dat niets je in de weg staat om optimaal je talenten in te zetten. Op interieurgebied kan ik je daarmee helpen.

Vertel me wat je nodig hebt. Ik heb namelijk dit speciale aanbod voor je: een gratis adviesgesprek voor inspiratie in je interieur.

stoffen op rol

 

.