Er is weer een nieuw jaar begonnen en daarvoor de beste wensen!

Ik heb het vorige jaar goed afgesloten en mooie plannen voor dit jaar, maar toch besloot ik bij het horen van de goede voornemens van mijn oud-en-nieuwgezelschap, de start van het nieuwe jaar nog wat extra aandacht te geven: Wat wil ik dat, naast al mijn plannen en ideeën, mijn grote, overkoepelende motto voor dit jaar is?!

Schoonheid!

Dat is waarom ik doe wat ik doe en van kinds af aan een rode draad door mijn leven.

2016-1-2

 

Waarom schoonheid? Is dat niet een luxe ding?

Dit is wat op wikipedia staat over schoonheid:vogeltjes
“Schoonheid is een kwaliteit of beleving (van een persoon, voorwerp, klank, plaats of idee) die de ervaring van genoegen, bevestiging, betekenis of goedheid veroorzaakt. Dit leidt tot gevoelens van aantrekking en emotioneel welzijn. In zijn diepgaandste zin zou schoonheid een ervaring van positieve weerspiegeling over de betekenis van het eigen bestaan kunnen veroorzaken. Het tegendeel van schoonheid is lelijkheid, dat wil zeggen: het waargenomen tekort aan schoonheid. Lelijk van een voorwerp bijvoorbeeld leidt tot afkeuring en veroorzaakt een negatief inzicht van het voorwerp. ”

Met de uitleg van Wikipedia klinkt schoonheid ineens niet meer zoals luxe.
Vervang “voorwerp” met interieur (kort gezegd een “verzameling voorwerpen”) en bedenk eens welke invloed ons interieur heeft op onze emoties.
Jouw interieur is dus een belangrijke basis voor gevoelens van positiviteit èn negativiteit.

ChinaIk help drukke, ondernemende vrouwen die met enorme inzet en visie echt iets in de wereld willen zetten om hun interieur tot een mooi en persoonlijk thuis te maken. Een plek om helemaal jezelf te kunnen zijn, tot rust te komen en weer op te laden.
Maar vooral ook een plek om in contact te blijven met waar het je om te doen is, je eigen dromen en verlangens.

Ik ken het zelf maar al te goed hoe het dagelijks leven soms aan mij trekt en de focus op mijn visie en missie lastig maakt.
Ik geloof dat jouw eigen interieur, als het een gebalanceerde afspiegeling is van je persoonlijkheid, jouw eigen inspiratiebron kan zijn om in je leven je volle potentieel te gebruiken.

We doen allerlei dingen om fysiek en mentaal fit te zijn. Maar hoe goed zorg jij voor jouw huis, zodat je huis voor jou zorgt?!

2016-1-3

 

Is het begin van het jaar, de tijd van de goede voornemens, niet een mooi moment om je dat eens af te vragen?
Precies die vraag zoals ik hem hierboven stel: Hoe goed zorg jij voor jouw huis, zodat jouw huis voor jou zorgt?!

En wat is je conclusie?

Mijn interieurvoornemen is onze keuken; samen met mijn man onze wensen bespreken, inspiratie zoeken en plannen maken.
En vooral… de plannen uitvoeren!

2016-1-1

 

Wat is jouw goede voornemen wat betreft je interieur?
Ik hoor het graag via het commentaarveld hieronder. Liever niet zo openbaar? Dan hoop ik op een mailtje.