Waarom ik zo ben gegrepen door interieur? Mijn passie voor interieur is ontstaan vanuit de prachtige link met persoonlijkheid. Het is expressie en inspiratie.

Als mens hebben we het nodig om onszelf te uiten, onze eigenheid te laten zien, ons te onderscheiden en kenbaar te maken; je eigen, mooie, uniek persoonlijkheid te laten zien.

We doen dat met allerlei vormen van creativiteit: uiterlijk, kleding, levenstijl, interieur, werk, hobbies.

Ik geloof dat de grote kracht van interieur ‘m daarin zit dat het een uiting is van jouw creativiteit, plezier en zorg voor jezelf. Met de inspiratie die daaruit voortkomt, verzorg je je dagelijkse vitaliteit en balans.

Je zorgt dus goed voor jezelf, als je goed voor je interieur zorgt.

Het is die belangrijke creatieve zelfexpressie.

Kortom; creativiteit en plezier inspireren en zorgen dat jij weer bijtankt.

Zonder dat stroom je leeg!

We zijn snel geneigd om voor anderen klaar te staan, onze omgeving belangrijker te maken dan onszelf, resulterend in lange to-do lijsten, een moe en uitgewoond gevoel en een steeds sterker wordend bewustzijn dat je leven niet in lijn is met je eigenlijke wezen, je talenten, je drijfveren, je levensvreugde.

Van wezenlijk belang dus op tijd jezelf te voeden, te inspireren, creatief te zijn en zo te genieten.

Je verdient het sowieso!

Jij bent degene die belangrijk is.

Jij wil nog veel moois neerzetten in je leven. Je hebt zoveel kwaliteiten. Jij wil de mensen om je heen inspireren. Jij wil een mooi en rijk leven.

En ik ben er van overtuigd dat het voor een mooiere wereld om ons heen essentieel is dat jij dat allemaal tot uiting weet te brengen, laat sprankelen, laat floreren.

Creativiteit en plezier dus!

Het kan alleen best lastig zijn daar vorm aan te geven; je mist kennis of materialen / alleen is maar saai / je weet niet waar je moet beginnen / je gaat snel aan jezelf twijfelen / thuis is er altijd wat, nooit rust…

Je eigen verf maken van eigeel en pigmentpoeders

Ik wil je helpen door je een stevige dosis creativiteit en plezier voor te schotelen! Inspiratie en vitaliteit die jou de balans en energie geven om de uitdagingen van alledag aan te gaan.

 

 

Een creatieve workshop met gezelligheid, een lekkere lunch en een mooi, inspirerend bewijs mee naar huis van jouw creativiteit. Een dag die je vult met zowel energie als ontspanning!

Neem de stap en meld je aan: Je verdient het!

JA, ik meld me aan!